Vi søger en produktionsleder til vores halmstrøelsesfabrik

Dansk Dyrestimuli A/S er en solid og markedsledende virksomhed, der beskæftiger 12 medarbejdere og blev grundlagt i 2005 ud fra idéen om at forarbejde halm. Fabrikken er i dag verdens reneste, mest automatiserede og mest effektivt halmstrøelsesfabrik og blev GMP+ certificeret i 2015.

Produkterne er af unik kvalitet og bliver bl.a. solgt under varemærkerne ”easy-strø”, ”easy-brick” og ”easy-bedding”. Produkterne bliver anvendt til strøelse, redemateriale, som sundhedsfremmende tilskud til foder, og som beskæftigelsesfremmende/stimulerende produkter til husdyr.

For mere information, se dette link:
https://www.hansentoft.dk/job/index.php?sag=7215

SPAR PÅ OMKOSTNINGEN TIL BORTSKAFFELSE AF MØDDINGEN

Afskaffelse af møddingen er ofte forbundet med store udgifter og besvær for de danske rideklubber, men ved at følge Holstebro Sportsrideklubs eksempel vil omkostningerne forsvinde sammen med møddingen

Konceptet er omtalt i Ridehesten september 2016.

For at se artiklen - klink på nedenstående link.

Vi rådgiver gerne dig og din klub for at finde frem til den optimale løsning.

Nu er GMP + certificeringen i hus

Dansk Dyrestimuli arbejder kontinuerligt efter en høj kvalitetsstandard, og GMP+ principperne går igen i alle vores aktiviteter. Derfor er vi også stolte af at have fået den officielle godkendelse.
GMP står for Good Manufacturing Practices (god fremstillingspraksis). + står for integreringen af HACCP: ‘Hazards Analysis and Critical Control Points’.
Udarbejdelsen af GMP+-systematikken bestemmes delvist af løbende forbedringer i overensstemmelse med principperne i Deming-cirklen 'Plan, Do, Check, Act': at skrive ned, hvad jeg gør, gøre, hvad jeg har skrevet ned og skaffe bevis for, at jeg rent faktisk gjorde det.
Et GMP+-certifikat giver en ekstra kvalitativ garanti for alle virksomheder, der arbejder med den internationale foderbranche.

Et kvalitetsstempel fra GMP+ International fortæller dig, virksomhedsejeren, at deltagende virksomheder fra den internationale foderkæde giver en garanti for troværdighed, kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed. Det vil sige, at de lever op til alle lokale og internationale lovmæssigt bestemte standarder for foderindustrien.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information.
Dansk Dyrestimuli A/S er pr. september 2016 blevet regodkendt som leverandør til besætninger under SPF ordningen uden anmærkninger.

Se rapport herunder.